UVJETI POSLOVANJA

 MAPE DIZAJN j.d.o.o.

 

Sjedište: PETRINJSKA 83, 10 000 ZAGREB, HRVATSKA

OIB: 93048845264

Kontakt: mob:+385 99 226 1105

Mail: info@lamarpe.com

U sudski registar Trgovačkog suda upisuje se osnivanje društva s ograničenom odgovornošću pod tvrtkom/nazivom MAPE DIZAJN j.d.o.o. za trgovinu i usluge.

Pristupom web stranicama putem odgovarajućeg tehničkog sredstva pristupa i njihovim korištenjem svaki korisnik se obvezuje poštivati ove Opće uvjete i pristaje da se na njega primjenjuju odredbe ovih Općih uvjeta.

 

Ograničenja korištenja i odgovornosti
Korisnik se obvezuje da neće:
– koristiti web stranice na bilo koji način koji je protivan pozitivnim propisima;
– unositi na web stranice ili distribuirati putem web stranica bilo kakve sadržaje koji su u protivni pozitivnim propisima, uključujući, ali se ne ograničavajući na štetne, prijeteće, uznemiravajuće, vulgarne, pornografske sadržaje, sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, sadržaje koji povređuju tuđa prava i interese i slično;
– mijenjati, brisati ili uništavati bilo kakve podatke na web stranicama;
– koristiti web stranice za kršenje prava trećih osoba, uključujući za povredu tajne, prava intelektualnog vlasništva ili drugog prava ili interesa trećih osoba;
– koristiti web stranice za slanje elektroničke pošte protivne ovim Općim uvjetima;
– unositi ili distribuirati putem web stranica bilo kakav nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware, trojane, ili slično.

Pravo na izmjenu podataka
Mape dizajn j.d.o.o. zadržava pravo, bez prethodne najave i u bilo kojem trenutku, izmjene sadržaja web stranica, pravo ukidanja web stranica, te pravo ograničavanja pristupa web stranicama (primjerice filtriranje pristupa web stranici ovisno o pristupnoj IP adresi, uključujući, ali se ne ograničavajući samo na IP adrese s kojih se vrše radnje protivne ovim Općim uvjetima), te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena, ukidanja ili ograničavanja.
Mape dizajn j.d.o.o. neće biti odgovoran ni za potencijalne posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica iz tehničkih razloga.

Mape dizajn j.d.o.o. se ograđuje od posljedica slučajnih i nenamjernih grešaka, temeljenih na ljudskom faktoru, u prezentaciji bilo kojeg oblika informacija na web stranici.

Komunikacija s korisnicima
Suglasni ste da se komunikacija odvija preko e-maila i da su svi dogovori, bilješke, objave i bilo koja druga komunikacija zakonski valjani u takvom pisanom obliku.

Pravo intelektualnog vlasništva

Zadržavamo sva intelektualna prava vlasništva koja se odnose na sve informacije ponuđene na ili putem ove web stranice. Dokumenti, podaci, informacije, te multimedijalni sadržaji objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Mape dizajn j.d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu tvrtci Mape dizajn j.d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.
Korištenje web stranice
Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća i koristiti sadržaj web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.
Mape dizajn j.d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web stranica, i za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja web stranica.
Web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i poveznice (“linkove”) do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati. Mape dizajn j.d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Mape dizajn j.d.o.o. se odriče svake odgovornosti zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na takvim stranicama trećih osoba, kao i zbog eventualnih proizvoda ili usluga koji su se stekli putem takvih trećih stranica. Neće se smatrati da su takve treće osobe na bilo koji način povezane s Mape dizajn j.d.o.o. samo zbog postojanja veze s web stranicom.Web stranica je isključivo informativnog karaktera i služi za pregled proizvoda, te eventualne narudžbe ili upite informativnog karaktera. Putem ove web stranice nije omogućena direktna prodaja.Zaštita podataka:
Mape dizajn j.d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Mape dizajn j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.Izmjena općih uvjeta i ostale odredbe
Mape dizajn j.d.o.o. zadržava pravo izmijeniti ove Opće uvjete bez prethodne najave. Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranice, provjeriti važeće Opće uvjete. Važeći opći uvjeti bit će objavljeni na web stranicama.

NEWSLETTER

Saznajte najnovije novosti o našim kolekcijama, ali i svjetskim trendovima!

Uspješno ste se prijavili! Hvala!